לאופן ההכנה המפורט – צפו בסרטון בסוף המתכון.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־190 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
2
מחממים שמן במחבת גדולה ומטגנים בצל כ־5 דקות, עד שהוא מתקרמל.
3
מערבבים בקערה את כל הגבינות ומתבלים בפלפל שחור ומלח.
4
פורשים יריעת בצק על נייר האפייה, מורחים בתערובת הגבינות ומשאירים שוליים נקיים של שני ס"מ. מניחים מעל את הבצל ומפזרים עלי אורגנו. מקפלים את שולי הבצק מעל המילוי.
5
אופים את הגאלט בשליש התחתון של התנור חצי שעה להזהבה יפה.