נשיקה צרפתית
סודות הגאלט הצרפתי
מאפה כפרי צרפתי שיהפוך במהרה לקינוח הקיץ המועדף עליכם
רוב עוגות הגאלט מושתתות על בצק פריך, מלית מתוקה ופרי טרי שנותן קונטרה למלית. בגרסאות המלוחות המליות הן לרוב תערובות של גבינות ועליהן פרי או ירק שמוסיפים חיות לכל ביס. את שולי הבצק פשוט מקפלים בזריזות, מפזרים תוספות פריכות ושולחים לתנור. תוך חצי שעה יש פאי להתגאות בו — בלי רידוד מדויק, ריפוד מוקפד, אפייה עיוורת וכיו”ב סיבוכים. בקיצור – מאפה מושלם לימים חמים.