מתכון

מאפי פרמזן וכמון על בסיס רוויון של ארז קומרובסקי

את הלחמניות הגאוניות האלה מכינים ב-5 דקות ללא התפחה או מאמץ מיוחד. אחר כך הופכים אותן לכריכונים וממלאים במה שמתחשק

39,493 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2020
מאפי פרמזן וכמון על בסיס רוויון של ארז קומרובסקי. צילום: אילן נחום
מאפי פרמזן וכמון על בסיס רוויון של ארז קומרובסקי. צילום: אילן נחום

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה ומקמחים מעט.

2

קולים זרעי כמון במחבת ללא שמן, עד שהם מעלים ניחוח.

3

מערבבים בקערה את כל החומרים ולשים לבצק רך על ידי מעיכת החומרים בין האצבעות. אם הבצק קשה, מוסיפים עוד מעט רוויון.

4

מקמחים מעט את הידיים ומגלגלים חופנים מהבצק. מועכים לדסקיות עבות ומניחים בתבנית. לא להיבהל אם הבצק נסדק מעט.

5

אופים 20 דקות עד שזהוב.