גם כשהם קרים, הם טעימים עם יוגורט טוב.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
למלית:
לציפוי וטבילה:
לטיגון:
לרוטב:
אופן ההכנה
מכינים מלית, ממלאים את הקישואים ומטגנים
1
מרוקנים את פנים הקישואים בעזרת כפית, כך שיווצרו סירות.
2
מערבבים את חומרי המלית וממלאים את הסירות, כך שתבצבץ גבעה קלה.
מכינים 2 קערות לציפוי
3
: אחת עם ביצה והשנייה עם קמח.
4
טובלים את הקישואים הממולאים בביצה ואחר כך בקמח ומטגנים טיגון קצר משני הצדדים. מניחים בצד.
מכינים רוטב ומבשלים יחד
5
: מביאים לרתיחה את חומרי הרוטב בסיר רחב ושטוח.
6
מסדרים את הקישואים עם הבשר בתוכו, מביאים לרתיחה, מכסים ומנמיכים את הלהבה.
7
ממשיכים לבשל עוד כחצי שעה עד שהבשר מבושל, הקישואים מתרככים והרוטב מצטמצם מעט.