אם יש לכם סלק מבושל במקרר, זמן ההכנה מתקצר לדקות ספורות.
צנצנת בנפח 500 מ"ל
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון בפולסים עד לקבלת ממרח אחיד.
2
מעבירים לצנצנת אטומה ושומרים במקרר.
השילוב של הסלק והסילאן המתוקים עם הג'ינג'ר יוצר פיצוץ טעמים בחלל הפה וצובעים את הכריך בוורוד יפהפה
אם יש לכם סלק מבושל במקרר, זמן ההכנה מתקצר לדקות ספורות.
צנצנת בנפח 500 מ"ל
טוחנים את כל המרכיבים במעבד מזון בפולסים עד לקבלת ממרח אחיד.
מעבירים לצנצנת אטומה ושומרים במקרר.