אנחנו אוהבות להגיש את הממרח הזה בלי לומר מה יש בו ואז לשמוע את הניחושים. הפענוח קשה כיוון שהלחם ותפוחי האדמה נותנים גוף ומתיקות, החומץ מטשטש את הנוכחות של השום והשקדים מוסיפים פריכות. בשל הטעמים העזים והבועטים של המסבחה הזאת דרושים לה פרטנרים סולידיים, כך שהיא מעולה מעל ברוסקטה והכי טוב לצד דגים כבושים. אפשרות אחרת היא דגים נאים, שהממרח כובש בעדינות.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מעבירים למעבד מזון את כל החומרים למעט שמן זית. טוחנים בפולסים ומוסיפים לאט ובהדרגה את שמן הזית עד שמתקבל מרקם של מסבחה.
2
מעבירים לכלי אחסון. שומרים עד 4 ימים במקרר.