לסיר או לתבנית בקוטר 26 ס"מ.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מבשלים תפוחי אדמה וגזרים בסיר עם מים עד לריכוך.
2
מצננים, מקלפים וחותכים לקוביות. מערבבים בקערה עם שאר חומרי הפשטידה, למעט השמן.
3
מחממים תנור ל-180 מעלות.
4
מחממים שמן בסיר שמתאים לתנור או תבנית שיכולה לעמוד על כיריים. יוצקים את התערובת ומתחילים בטיגון, ממש כמו בפריטטה, כ-5 דקות עד שמתחיל להתייצב. מעבירים לתנור.
5
אופים 25 דקות או עד שהמאפה מתייצב ופניו זהובים.