החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
שוטפים את הבורגול ומסננים.
2
מחממים במחבת 1/4 כוס שמן ומזהיבים בצל 5 דקות. מוסיפים פרגיות ומזהיבים 3-2 דקות מכל צד. מוסיפים למחבת את החלק הלבן של המנגולד ומטגנים 3-2 דקות, מוסיפים את החלק הירוק ומטגנים עוד דקה עד שמתרכך קלות. מרוקנים את תכולת המחבת ושומרים להמשך.
3
מוסיפים למחבת 2 כפות שמן ומטגנים שני סוגי פטריות עם שום 4 דקות על להבה גבוהה עד שמזהיבות. מוסיפים לפרגיות.
4
יוצקים את יתרת השמן לסיר שבו תתבשל המקלובה. עורמים את תערובת הפרגיות ומעליה את הבורגול.
5
מערבבים מרק חם עם עגבניות ותבלינים, יוצקים על הבורגול ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים 45 דקות על להבה נמוכה. מכבים את הלהבה וממתינים 10 דקות.
6
הופכים על צלחת הגשה, מפזרים צנוברים ומגישים.