החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים סיר עם שמן ומזהיבים בצל 5 דקות. מוסיפים שום וג'ינג'ר וכשעולה ריח מוסיפים קוביות דלעת ובטטה. מטגנים ומערבבים כמה דקות עד שהירקות מתרככים מעט.
2
יוצקים מרק ומביאים לרתיחה. מתבלים בכמון, מלח ופלפל ומבשלים מכוסה על להבה נמוכה כ- 40 דקות או עד לריכוך מלא של הירקות.
3
טוחנים את המרק במעבד מזון, בלנדר או מוט ריסוק ידני למרקם חלק. מחזירים לסיר, מתקנים תיבול ומוסיפים קליפת תפוז.
4
מגישים חם עם גרעיני דלעת קלויים ומעט יוגורט מעל.