מתכון

מרק כתום במאג

מרק כתום במאג עם פרמזן מגורר וקרוטונים מתובלים

6,789 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרק כתום במאג של הקונדיטורית דיקלה ברק. צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: קרן זהר-ברק
מרק כתום במאג של הקונדיטורית דיקלה ברק. צילום: אפיק גבאי. סטיילינג: קרן זהר-ברק

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מטגנים בסיר את הבצלים עם הסוכר והשמן. מוסיפים לסיר את המים, את הבטטות ואת הגזרים ומבשלים עד שהירקות מתרככים.

2

מוסיפים אגוז מוסקט ומלח, וטוחנים בבלנדר מוט את תכולת הסיר.

הגשה

3

יוצקים לספלים, ומגישים מיד עם קרוטונים וגבינת פרמזן מגוררת.