החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים שמן בסיג גבוה, מוסיפים בצל ומטגנים מעל אש בינונית לשקיפות.
2
מוסיפים גזרים, תפוחי אדמה, בטטות ומים רותחים לכיסוי ועוד כ-5 ס"מ מעל הירקות ומביאים לרתיחה.
3
כשהנוזלים רותחים, מפזרים בסיר כורכום, פפריקה, אגוז מוסקט טחון, כפיות ג'ינג'ר (מי שרוצה), ומלח ופלפל לפי הטעם.
4
מבשלים ללא כיסוי כ-35 דקות עד כשכל הירקות רכים, טוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט, ומגישים חם.