מתכון

מרק כתום טעים ומנחם

מתחשק לכם מרק ולא בא לכם לעבוד? קבלו מתכון למרק כתום פשוט וקל להכנה שמתאים בדיוק לימי החורף הקרים

230,417 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים שמן בסיג גבוה, מוסיפים בצל ומטגנים מעל אש בינונית לשקיפות.

2

מוסיפים גזרים, תפוחי אדמה, בטטות ומים רותחים לכיסוי ועוד כ-5 ס"מ מעל הירקות ומביאים לרתיחה.

3

כשהנוזלים רותחים, מפזרים בסיר כורכום, פפריקה, אגוז מוסקט טחון, כפיות ג'ינג'ר (מי שרוצה), ומלח ופלפל לפי הטעם.

4

מבשלים ללא כיסוי כ-35 דקות עד כשכל הירקות רכים, טוחנים את המרק בעזרת בלנדר מוט, ומגישים חם.