החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מבשלים שומר ובצל בסיר עם 3 כוסות מים, עלי דפנה ויין כ-15 דקות או עד שהם מתרככים.
2
מעבדים את תכולת הסיר במעבד מזון. מוסיפים שמנת מתוקה, מלח ופלפל. מחממים, טועמים ומתקנים תיבול.
בדרך כלל נהוג לחבר שומר למיץ לימון וליין לבן יבש. כאן ויתרתי על החמיצות והשלמתי את המרקם עם שמנת מתוקה
מבשלים שומר ובצל בסיר עם 3 כוסות מים, עלי דפנה ויין כ-15 דקות או עד שהם מתרככים.
מעבדים את תכולת הסיר במעבד מזון. מוסיפים שמנת מתוקה, מלח ופלפל. מחממים, טועמים ומתקנים תיבול.