מגישים עם כוס בירה קרה וכיכר לחם ליד.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים שמן בסיר. מטגנים קבנוס וקוביות חזה אווז עד שמזהיבים, מוציאים ושומרים בצד.
2
מוסיפים לסיר שום ובצל ומטגנים כ 5 דקות עד שהבצל נעשה שקוף. מוסיפים פפריקה, כורכום, כמון, רסק וסוכר ומטגנים עוד 2 דקות. מוסיפים תפוחי אדמה ותימין ומטגנים תוך כדי ערבוב כ 2 דקות.
3
מוסיפים שעועית, עגבניות ומים ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים כשעה עד שהשעועית רכה לחלוטין.
4
מוסיפים כוסברה, מתקנים תיבול ומוסיפים קבנוס וחזה אווז מטוגנים. מביאים לרתיחה, מכבים את הלהבה וממתינים כ-10 דקות לפני ההגשה.