מורחים פרוסות לחם בשמן זית. מלהיטים פלנצ'ה (או מחבת פסים) על האינדוקציה וקולים את הלחם 2־3 דקות מכל צד. מערבבים תאנים עם שמן זית ותימין, צולים על הפלנצ'ה הלוהטת כחצי דקה מכל צד ושומרים בצד. מערבבים את כל חומרי הסביצ'ה, מורחים על כל ברוסקטה כמות נדיבה של יוגורט, מניחים מעל פרוסות תאנים צלויות וכף גדושה מהסביצ'ה, מפזרים מעט מלח ומגישים מיד.החומרים
טבלת מידות ומשקלות
לברוסקטה
לתאנים
לסביצ'ה
להגשה
אופן ההכנה
מכינים ברוסקטה
1
מכינים תאנים
2
מכינים סביצ'ה ומגישים
3
חשובות לכם הנוחות והבטיחות, אבל אתם לא מוכנים לוותר על תוצאות מדהימות? הכיריים האלו מתאימות לכם במיוחד. כיריים האינדוקציה של AEG, בעלות שני אזורי בישול גמישים, יתאימו למגוון הסירים והמחבתות שלכם ואזור בישול ProCook יתאים לשימוש אפילו עם פלנצ'ה. לכיריים פיקוד מגע לבחירה נוחה ומדויקת, נעילת ילדים לבטיחות מרבית, טיימר Count up שיציג לכם את אורך הבישול בכל להבה ומגוון תוכניות בישול אוטומטיות, כל זאת בעיצוב אלגנטי ונקי, למטבח המוקפד שלכם (כיריים אינדוקציה דגם IAE84850FB).