לקיצור תהליכים אפשר להשתמש בחומוס משומר או מוקפא. להקפצת טעמי האניס מוסיפים עלי טרגון או רשאד במקום הפטרוזיליה או לצידה.
גיוון: מחליפים את החומוס ב-½1 כוסות עדשים חומות מבושלות.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מקפיצים בצל ושומר במחבת גדולה עם שמן זית 8 דקות על להבה בינונית להזהבה.
2
מוסיפים גרגרי חומוס, שום, פלפלוני שיפקה ותבלינים ומבשלים יחד 3 דקות.
3
מסירים מהכיריים, מוסיפים פטרוזיליה ומערבבים. מזלפים שמן זית ומיץ לימון, מפזרים סומאק ומגישים עם טחינה או יוגורט.