החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מסירים את העלים החיצוניים של הכרוב ומסלקים את הליבה הקשה. פורסים את הכרוב לרצועות דקות (אפשר גם במעבד מזון).
2
ממסים את המחמאה או השמן בסיר רחב ומטגנים בו את הכרוב והבצל האדום כ-5 דקות. מוסיפים את יתר המצרכים, פרט לתפוחים. מכסים ומבשלים על אש קטנה 15-20 דקות.
3
מוסיפים את התפוחים, מערבבים, מכסים ומבשלים 40 דקות נוספות או פחות - רק עד התרככות התפוחים. מדי פעם בוחשים ומוודאים שיש עדיין מעט נוזלים בסיר. אם צריך, מוסיפים קצת מים.
להגשה
4
טועמים ומתקנים תיבול בסוכר, מלח או פלפל. מגישים חם או בטמפרטורת החדר, כמנה עיקרית בפני עצמה או כתוספת ירק טעימה ובריאה.