מתכון

סלט כרוב, טחינה וכוסמת קריספית

סלט כרוב תמים למראה עם טעם עוצמתי ומיוחד

28,654 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
סלט כרוב, טחינה וכוסמת קריספית. צילום: דניאל לילה
סלט כרוב, טחינה וכוסמת קריספית. צילום: דניאל לילה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לכוסמת קלויה

אופן ההכנה

1

שוטפים היטב את הכוסמת ומסננים. מחממים תנור ל־150 מעלות. מניחים את הכוסמת בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ־30 דקות. מערבבים במהלך האפייה. לקראת סוף האפייה מוסיפים מלח ושמן זית, מערבבים ואופים עוד כ־10 דקות עד שהכוסמת יבשה וקריספית.

2

מערבבים את כל מרכיבי הסלט בקערה, מעבירים לקערת הגשה ומפזרים מעל כוסמת קלויה.