מתכון

סלט כרוב, סלקים ותמרים

סלט מרענן ושונה עם נגיעה של חריף שפותחת את האף ועושה טוב בנשמה. רק זהירות על הבגדים הלבנים

13,846 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2019
סלט כרוב, סלקים ותמרים של רותם ליברזון. צילום: דן פרץ. סטיילינג: נורית קריב
סלט כרוב, סלקים ותמרים של רותם ליברזון. צילום: דן פרץ. סטיילינג: נורית קריב

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל–200 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

אופים את הסלקים עם הקליפה במשך כ–40 דקות עד לריכוך. מצננים.

3

מקלפים את הסלקים וחותכים לגפרורים בעובי 1 ס"מ.

4

בקערה גדולה מניחים את גפרורי הסלק ויתר המרכיבים ומערבבים היטב.

5

מתבלים במלח, שמן זית ומיץ לימון. טועמים ומתקנים תיבול אם צריך. מגישים.