החומרים טבלת מידות ומשקלות
לשקדים חריפים
לסלט
לרוטב
אופן ההכנה
השקדים החריפים
1
טורפים את החלבון במטרפה ידנית עד שהמרקם מוקצף. מוסיפים את המייפל ומערבבים. מוזגים את התערובת על השקדים ומערבבים עד שהם מצופים היטב.
2
מערבבים את הפפריקה, הצ'ילי והמלח, שופכים על השקדים ומערבבים עד שהם מצופים היטב.
3
מניחים את השקדים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך שעה בתנור שחומם מראש ל־120 מעלות. מערבבים בתבנית כל 10 דקות. מוציאים מהתנור, מערבבים ומצננים. מאחסנים בצנצנת זכוכית אטומה.
הסלט
4
מערבבים את מרכיבי הרוטב בצנצנת.
5
מניחים בקערה את הרוקט, הבזיליקום והנבטוטים ומערבבים. מפזרים את המנגו, הבצל, העגבנייה והגבינה. יוצקים את הרוטב ומקפיצים קלות. מפזרים את השקדים החריפים ומקשטים בעלי המיקרו. מעבירים לצלחת הגשה שטוחה.