מתכון

סלט עדשים וצנוניות

החמצמצות של הלימון והמליחות של הפטה הולמות גם את העדשים בעלות המרקם הנימוח וגם את הצנוניות הקראנצ'יות

26,816 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2020
סלט עדשים וצנוניות של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: Sutterstock
סלט עדשים וצנוניות של אורלי פלאי ברונשטיין. צילום: Sutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מבשלים עדשים בשפע מים רותחים 30-20 דקות עד שהן רכות אבל עדיין שומרות על צורתן. מסננים ושוטפים במים לצינון.

2

מערבבים את העדשים עם שאר החומרים, טועמים ומתקנים תיבול.

3

לפני ההגשה מפזרים גבינה או טחינה מעל.