החומרים טבלת מידות ומשקלות
להדרים הכבושים
לרוטב
אופן ההכנה
להדרים הכבושים
1
שוטפים את פירות ההדר ופורסים אותם דק. מפזרים על ההדרים מלח גס, מכסים ומניחים בצד למנוחה. לאחר 4 שעות יוצקים את שמן הזית ומאחסנים בקירור. לסלט משתמשים ב-4 פרוסות מכל פרי.
לרוטב
2
טוחנים את כל המרכיבים בבלנדר לתערובת חלקה. טועמים ומתקנים תיבול במידת הצורך.
לסלט
3
מכסים את שיבולת השועל במים ומבשלים 20 דקות, עד שתתרכך אך לא תתפורר. מסננים ומניחים בצד לצינון.
4
פורסים במנדולינה את הזוקיני לאורכו, פורסים את השומר, הסלקים והצנוניות לעובי של ¼ ס״מ.
להרכבת המנה
5
קורעים את הקייל לחתיכות בינוניות ומכניסים לקערת סלט. מניחים את עלי החסה והצנוניות הפרוסות.
6
חותכים את ההדרים הכבושים לרבעים ומניחים בקערה. מוסיפים את שאר הירקות, את גרעיני שיבולת השועל המבושלים ועלי פטרוזיליה שלמים.
7
יוצקים את הרוטב ומערבבים קלות.