מתכון

סלט עשבי תיבול, תפוחים ושקדים

הסלט הזה הוא גרסה חגיגית ואלגנטית של הסבזי הפרסי - צלחת הירוקים המסורתית

8,486 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2019
סלט עשבי תיבול, תפוחים ושקדים של מירי נגדי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר
סלט עשבי תיבול, תפוחים ושקדים של מירי נגדי. צילום: רונן מנגן. סטיילינג: עמית פרבר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים מחבת יבשה וקולים שקדים 3 דקות עד שהם מזהיבים.

2

שמים את כל החומרים בקערה ומערבבים. מתקנים תיבול ומגישים מייד.

3

אפשר לקצוץ את החומרים כמה שעות לפני הארוחה ולשמור במקרר. בסמוך להגשה מתבלים ומערבבים.