החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים מחבת יבשה וקולים שקדים 3 דקות עד שהם מזהיבים.
2
שמים את כל החומרים בקערה ומערבבים. מתקנים תיבול ומגישים מייד.
3
אפשר לקצוץ את החומרים כמה שעות לפני הארוחה ולשמור במקרר. בסמוך להגשה מתבלים ומערבבים.
הסלט הזה הוא גרסה חגיגית ואלגנטית של הסבזי הפרסי - צלחת הירוקים המסורתית
מחממים מחבת יבשה וקולים שקדים 3 דקות עד שהם מזהיבים.
שמים את כל החומרים בקערה ומערבבים. מתקנים תיבול ומגישים מייד.
אפשר לקצוץ את החומרים כמה שעות לפני הארוחה ולשמור במקרר. בסמוך להגשה מתבלים ומערבבים.