החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב קיסר ממש מהיר
אופן ההכנה
מכינים את הקרוטונים
1
שמים את חתיכות הלחם שבצעתם בקערה גדולה. זולפים עליהם את שמן הזית ומתבלים במלח. מערבבים בעדינות עם היד. מכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני (160 מעלות) ואופים עד שהקרוטונים מקבלים צבע זהוב ויפה (בערך 20-15 דקות).
מכינים את הרוטב
2
שמים את כל החומרים בבלנדר (אפשר גם עם בלנדר יד טוב) וטוחנים ביחד. אם רוצים ומכירים את התהליך, אפשר לוותר על המיונז הקנוי ולהתחיל עם חלמון ולימון ויתר החומרים, ואז להוסיף שמן זית עדין בקילוח דק.
3
פורסים את הקייל לפרוסות דקיקות. שמים בקערה גדולה ומערבבים אותו עם רוטב הקיסר. מוסיפים את הקרוטונים ומקשטים עם מעט פרמזן.