מתכון

סלט שומר, פומלה ותפוח עץ ירוק עם גבינה כחולה

אניסיות של שומר, טעמי הדרים, טיפה חריפות, טיפה מתיקות וצבעים עדינים ומאופקים - הסלט הזה הוא חגיגה של טעמי חורף

1,922 בשלנים התעניינו במתכון זה
ספטמבר 2019
שומר. צילום: shutterstock
שומר. צילום: shutterstock

הגבינה הכחולה מעצימה את הטעם של יתר המרכיבים ולא כדאי לוותר עליה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

שמים פרוסות שומר ותפוח עץ בקערת הגשה רחבה, מוסיפים מיץ לימון ומשהים למשך כ- 10 דקות.

2

מוסיפים לקערה את יתר הרכיבים למעט הגבינה ומערבבים. טועמים ומתקנים תיבול. מפוררים מעל את הגבינה ומגישים. אוכלים מייד.