מתכון

סלסה צהובה עם פלפלים ותירס

סלט צבעוני שמתאים לכל ארוחה. הסלסה חביבה מאוד על ילדים, אם רק מוותרים על הפלפל החריף והטבסקו

28,656 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2020
סלסה תירס ופלפלים של רות אוליבר. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע.
סלסה תירס ופלפלים של רות אוליבר. צילום: דן לב. סטיילינג: אוריה גבע.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לרוטב

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל החומרים בקערה ומשהים שעה. אם רוצים להכין מראש, שומרים את חומרי הרוטב בנפרד.

2

לפני ההגשה טועמים, מתקנים תיבול ואם יש צורך מוסיפים עוד לימון.

גיוון: אפשר להשתמש בתירס "גילי" מתוק. אל תשכחו לטעום ולתקן תיבול שיתאים למתיקותו המיוחדת.