מתכון

סנגריית הדרים חורפית

את הסנגרייה ניתן להגיש קרה או חמה, ותרגישו חופשי לשחק עם מיצי ההדרים שאתם מוסיפים

18,486 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
סנגריית הדרים חורפית של עז תלם. צילום: בועז לביא. סטיילינג: ענת לבל
סנגריית הדרים חורפית של עז תלם. צילום: בועז לביא. סטיילינג: ענת לבל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מרתיחים בסיר את היין הלבן, מיצי ההדרים, הקינמון, האניס והציפורן, מקטינים את האש לבינונית ומבשלים במשך 3-2 דקות.

2

מוסיפים בהדרגה את הסוכר, לפי הטעם.

3

מניחים את פרוסות ההדרים בכוסות ומוזגים את הסנגרייה.