החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מרתיחים בסיר את היין הלבן, מיצי ההדרים, הקינמון, האניס והציפורן, מקטינים את האש לבינונית ומבשלים במשך 3-2 דקות.
2
מוסיפים בהדרגה את הסוכר, לפי הטעם.
3
מניחים את פרוסות ההדרים בכוסות ומוזגים את הסנגרייה.
את הסנגרייה ניתן להגיש קרה או חמה, ותרגישו חופשי לשחק עם מיצי ההדרים שאתם מוסיפים
מרתיחים בסיר את היין הלבן, מיצי ההדרים, הקינמון, האניס והציפורן, מקטינים את האש לבינונית ומבשלים במשך 3-2 דקות.
מוסיפים בהדרגה את הסוכר, לפי הטעם.
מניחים את פרוסות ההדרים בכוסות ומוזגים את הסנגרייה.