סבינה ולדמן, אחת השפיות הכי עסוקות בארץ, מתקתקת ארוחות טעימות ואפילו בריאות ב-20 דקות או פחות. כאן היא מבשלת את הספגטיני יחד עם הכרובית, הברוקולי והשום, שגם נותנים לפסטה מטעמם.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מביאים לרתיחה שפע מים (כמות כפולה מזו הנחוצה לבישול הפסטה) בסיר גדול.
2
מתבלים את המים במלח בנדיבות ומוסיפים ספגטיני, כרובית, ברוקולי ושום. מבשלים לפי הוראות היצרן עד שהפסטה מגיעה לדרגת אל-דנטה. מסננים.
3
מחזירים את הירקות והפסטה לסיר ומוסיפים שמן זית, קליפת לימון, מלח ופלפל. מבשלים 2 דקות על להבה נמוכה לאיחוד טעמים. מוסיפים עגבניות שרי ועלי רוקט ומערבבים.
4
מחלקים את הפסטה והירקות לקערות הגשה. מפזרים פרמזן, מניחים תלולית ריקוטה, מזלפים מעט שמן זית ומגישים.