מתכון

ספגטיני כרובית, ברוקולי, עגבניות שרי, רוקט וריקוטה

מבשלים את הספגטיני יחד עם הכרובית, הברוקולי והשום, שגם נותנים לפסטה מטעמם, ומכינים ארוחה ב-20 דקות

3,551 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2016
ספגטיני כרובית, ברוקולי, עגבניות שרי, רוקט וריקוטה. צילום: גל בן זאב | סגנון: אוריה גבע
ספגטיני כרובית, ברוקולי, עגבניות שרי, רוקט וריקוטה. צילום: גל בן זאב | סגנון: אוריה גבע

סבינה ולדמן, אחת השפיות הכי עסוקות בארץ, מתקתקת ארוחות טעימות ואפילו בריאות ב-20 דקות או פחות. כאן היא מבשלת את הספגטיני יחד עם הכרובית, הברוקולי והשום, שגם נותנים לפסטה מטעמם.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

‏ מביאים לרתיחה שפע מים (כמות כפולה מזו הנחוצה לבישול הפסטה) בסיר גדול.

2

מתבלים את המים במלח בנדיבות ומוסיפים ספגטיני, כרובית, ברוקולי ושום. מבשלים לפי הוראות היצרן עד שהפסטה מגיעה לדרגת אל-דנטה. מסננים.

3

מחזירים את הירקות והפסטה לסיר ומוסיפים שמן זית, קליפת לימון, מלח ופלפל. מבשלים 2 דקות על להבה נמוכה לאיחוד טעמים. מוסיפים עגבניות שרי ועלי רוקט ומערבבים.

4

מחלקים את הפסטה והירקות לקערות הגשה. מפזרים פרמזן, מניחים תלולית ריקוטה, מזלפים מעט שמן זית ומגישים.