להכנת המתכון צריך להכין בנוסף את המתכון הבסיסי לספינג'
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקומפוט קאריבי
למרנג צרפתי
לקישוט
אופן ההכנה
לקומפוט קאריבי
1
חותכים את המנגו והאננס לקוביות קטנות ומניחים בקלחת. מוסיפים פסיפלורה אחת וכף סוכר. מביאים לרתיחה ומבשלים בעדינות כחמש דקות. מקררים.
למרנג
2
מקציפים את החלבונים והסוכר כ-8 דקות במהירות גבוהה, עד שמתקבל מרנג יציב ומבריק. מוסיפים ליקר מאליבו ומערבבים מעט.
להרכבת המנה
3
מניחים כף קומפוט על כל ספינג', מוסיפים מעל כף של מרנג צרפתי, משחימים מעט בעזרת ברנר ומקשטים בעלי נענע טריים, זסט ליים ושבבי קוקוס פריכים.