החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
חותכים את המרציפן לחתיכות קטנות ושמים בקערת ערבוב גדולה.
2
לשים את הסוכר אל תוך המרציפן ומוסיפים את הליקר בפעמיים – שלוש עד לקבלת כדור בצק.
3
משתמשים באבקת סוכר כבקמח לרידוד הבצק ומגלגלים גליל אחד ארוך או שניים בינוניים בקוטר של כ- 2 ס"מ.
4
בעזרת סכין או קלף פלסטיק חותכים חתיכות באורך 2 ס"מ.
5
מגלגלים כל חתיכה לעיגול ומצפים כל עיגול באבקת סוכר. מועכים כל כדור בקצות האצבעות ומניחים את הכדורים על תבנית עם נייר אפייה ברווחים של 4 ס"מ ומשאירים כחצי שעה להתייבש מחוץ לתנור.
6
אופים כ-7 דקות בתנור שחומם מראש לחום של 190 מעלות (רק עד שהעוגיות תופסות צבע חום על מנת שיישארו רכות מבפנים).
7
כאשר העוגיות מתקררות, אורזים בקופסא אטומה.