גיוון: מוסיפים 1/2 כוס שוקולד צ’יפס.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל- 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
מערבלים ביצים וחמאת בוטנים למרקם חלק ואחיד במיקסר.
3
מערבבים בקערה נפרדת קמח שקדים, סוכר, אבקת סודה לשתייה ומלח. מוסיפים את החומרים היבשים לבלילת הביצים והבוטנים ומערבלים למרקם אחיד במיקסר.
4
יוצרים מהעיסה כדורים בקוטר כ- 4 ס”מ ומסדרים בתבנית.
5
אופים כ- 10 דקות.
6
מייד בצאת העוגיות מהתנור מעבירים אותן לרשת צינון.