מתכון

עוגיות מייפל ופקאן

עוגיות שהן פצצות בריאות במסווה ערמומי של עוגיות קלות להכנה וטעימות להפליא

87,473 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2021
עוגיות מייפל ופקאן של נלי קרפנר. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: דניה ויינר)
עוגיות מייפל ופקאן של נלי קרפנר. סטיילינג: אוריה גבע (צילום: דניה ויינר)

זה הזמן להזמין את הילדים למטבח — לגלגל לכדורים ולקשט בפקאנים. טבעונים, שימו לב: זה גם בשבילכם.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקישוט:

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מערבבים שיבולת שועל, קמח כוסמין ופקאנים טחונים בקערה.

3

מערבבים שמן קוקוס, סירופ מייפל, תמצית וניל ומלח ים בקערה נפרדת. מוסיפים את התערובת הרטובה ליבשה ומערבבים היטב.

4

מגלגלים מהבצק 25 כדורים קטנים בידיים לחות ומניחים על נייר האפייה. מקשטים כל עוגייה באגוז פקאן.

5

אופים 20-15 דקות עד שהעוגיות מזהיבות.