זה הזמן להזמין את הילדים למטבח — לגלגל לכדורים ולקשט בפקאנים. טבעונים, שימו לב: זה גם בשבילכם.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקישוט:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
מערבבים שיבולת שועל, קמח כוסמין ופקאנים טחונים בקערה.
3
מערבבים שמן קוקוס, סירופ מייפל, תמצית וניל ומלח ים בקערה נפרדת. מוסיפים את התערובת הרטובה ליבשה ומערבבים היטב.
4
מגלגלים מהבצק 25 כדורים קטנים בידיים לחות ומניחים על נייר האפייה. מקשטים כל עוגייה באגוז פקאן.
5
אופים 20-15 דקות עד שהעוגיות מזהיבות.