החומרים טבלת מידות ומשקלות
למלית
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
2
מערבלים קמח שקדים, מלח, אבקת סודה לשתייה, שמן ומייפל במיקסר עם וו גיטרה לבצק אחיד.
3
יוצרים מהבצק כדורים בקוטר 2 ס”מ, מניחים בתבנית ולוחצים עם הבוהן במרכז ליצירת שקע.
4
אופים 5 דקות. מוציאים את העוגיות מהתנור, מניחים בכל שקע מעט ריבה (אם השקע מעט תפח לוחצים שוב) ומחזירים לתנור ל- 6-5 דקות נוספות עד שהריבה נמסה והעוגיות זהובות. מצננים.
5
שומרים את העוגיות עד שבוע בקופסה אטומה בטמפ’ החדר.