המתכון יתאים לתבנית פיירקס
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
טורפים את החלמונים יחד עם אבקת הסוכר במיקסר עד קבלת תערובת תפוחה ובהירה.
2
מקפלים אל תוך התערובת את גבינת המסקרפונה עד קבלת תערובת אחידה – נמנעים מערבוב יתר.
3
מוסיפים את השמנת המתוקה ומקציפים יחד עד קבלת קרם יציב.
4
מערבבים את האספרסו עם ליקר האמרטו, וטובלים את הבישקוטים בתערובת הקפה. מסדרים את הבישקוטים בשכבה אחת על תחתית הכלי.
5
יוצקים חצי מכמות הקרם על הבישקוטים ומיישרים בעזרת לקקן. מנחים מעל עוד שכבה של בישוקטים שנטבלו בקפה. מכסים בכמות הקרם שנותרה ומצננים במקרר 24 שעות לפני ההגשה. אם רוצים אפשר לפזר שוקולד מריר מגורד או אבקת קקאו לפני ההגשה.