תבנית מרובעת בגודל 18X18
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבסיס עוגיית שוקולד צ'יפס
למלית טופי קרמל
לציפוי דולסה
אופן ההכנה
מכינים את הבסיס
1
טוחנים את העוגיות לפירורים. ממסים את החמאה, מערבבים עם פירורי העוגיות, מהדקים בתבנית ומעבירים למקרר.
מכינים את המלית
2
ממסים את הסוכר בסיר עד לקבלת קרמל. מוסיפים שמנת בהדרגה ומערבבים עד לקבלת טופי.
3
מחממים תנור ל־160 מעלות. מוציאים את התבנית מהמקרר, מפזרים על הבסיס את חבילת הבייגלה השטוח, מוזגים מעל את תערובת הטופי ואופים כ־15 דקות. מצננים.
מכינים את הציפוי:
4
מרתיחים בסיר שמנת וסוכר אינוורטי, שופכים על השוקולד ומערבבים עד לקבלת לתערובת חלקה. מברישים את העוגה בציפוי ומצננים.