גיוונים:
• מחליפים את התרד או חצי מהכמות שלו בבזיליקום.
• מחליפים את השקדים בצנוברים.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לזילוף:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-200 מעלות. קוצצים עלי תרד ושקדים בעזרת סכין, במכתש ועלי או במעבד מזון בפולסים לקבלת פירורים ולא מחית.
2
מוסיפים את פירורי הלחם, שום, מלח, פלפל ושמן זית ומערבבים.
3
מהדקים רבע מכמות התערובת על כל פילה ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
4
אופים את הדגים 12 דקות עד שהמעטה פריך, אבל החלק הפנימי עדיין עסיסי מאוד. מגישים חם.