מתכון

פלפלים חריפים ממולאים בקראסט שקדים, עשבי תיבול וטולום

מנה יפהפייה לתחילת הארוחה - החריפות של הפלפלים והמליחות העדינה של הגבינה פותחים את התיאבון וסוללים את הדרך למנות הבאות

12,465 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2020
פלפלים חריפים בקראסט שקדים של הבנות אוהבות אוכל. צילום: דניאל לילה
פלפלים חריפים בקראסט שקדים של הבנות אוהבות אוכל. צילום: דניאל לילה

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקראסט

להגשה

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-250 מעלות, טוחנים עשבי תיבול, בצל ירוק, שום, מיץ לימון שמן זית מלח ופלפל במעבד מזון בכמה פולסים למחית אחידה. מוסיפים שקדים ומעבדים ב־2־3 פולסים למחית גרגירית.

2

מעבירים לקערה, מוסיפים פירורי לחם וגבינת טולום ומערבבים לאיחוד.

3

מניחים את חצאי הפלפלים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, ממלאים אותם בתערובת וצולים 6 דקות עד שהפלפלים מעט מתרככים והמעטה משחים.

4

מוציאים מהתנור, מזליפים שמן זית, מפזרים פרמזן ויוגורט כבשים ומגישים.