החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקראסט
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-250 מעלות, טוחנים עשבי תיבול, בצל ירוק, שום, מיץ לימון שמן זית מלח ופלפל במעבד מזון בכמה פולסים למחית אחידה. מוסיפים שקדים ומעבדים ב־2־3 פולסים למחית גרגירית.
2
מעבירים לקערה, מוסיפים פירורי לחם וגבינת טולום ומערבבים לאיחוד.
3
מניחים את חצאי הפלפלים בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, ממלאים אותם בתערובת וצולים 6 דקות עד שהפלפלים מעט מתרככים והמעטה משחים.
4
מוציאים מהתנור, מזליפים שמן זית, מפזרים פרמזן ויוגורט כבשים ומגישים.