החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־170 מעלות. אופים את יחידות השומר כשעתיים עד שהן רכות לגמרי. מצננים וחותכים לרבעים.
2
חולטים את פרחי הברוקולי במים רותחים במשך כמה שניות, מעבירים למי קרח ומסננים. חולטים כך גם את המנטה או הנענע.
3
טוחנים את הברוקולי, המנטה, מיץ הלימון והצ'ילי במעבד מזון עד לקבלת מרקם חלק ומעבירים למחבת רחבה. במקביל, מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
4
מחממים את קרם הברוקולי על אש קטנה (מקפידים שלא יישרף) ומטמיעים פנימה, קובייה אחר קובייה, את החמאה.
5
מוסיפים למחבת את הפסטה ורבעי השומר, מתבלים במלח ופלפל לבן, מגררים מעל פרמזן ומגישים ישירות מהמחבת.