מתכון

פסטרמה בקר

אין ספק שמדובר בפסטרמה האיכותית והבריאה ביותר שתיכנס למקרר שלכם

7,625 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
פסטרמה בקר של שף אלעד לוי ושף נדב נצר. צילום: בן יוסטר. סטיילינג: נעה קנריק
פסטרמה בקר של שף אלעד לוי ושף נדב נצר. צילום: בן יוסטר. סטיילינג: נעה קנריק

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למשחה

אופן ההכנה

1

מערבבים את מרכיבי המשחה ומושחים את הבשר בתערובת.

2

עוטפים את הנתח בניילון נצמד ומעבירים למקרר למשך 12 שעות.

3

צולים את הנתח בתנור שחומם מראש ל־230 מעלות במשך 6 דקות.

4

מורידים את החום ל־180 מעלות וצולים במשך 18 דקות.

5

מוציאים מהתנור, מצננים ופורסים דק.