דואה, תערובת התבלינים המצרית העשירה בגרגרי כוסברה וכמון, מעניקה לבשר ריח שקשה לעמוד בפניו.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מורחים את נתחי הבשר בתבלינים היבשים ומעסים אותם כ-2 דקות. מוסיפים שמן זית וממשיכים לעסות עוד כ-2 דקות.
2
מניחים בכלי סגור ומעבירים לקירור ל-4 ימים. יש להניח את הנתח על רשת בתוך הכלי או להפוך אותו פעם ב-24 שעות.
3
מאדים את גושי הבשר בכלי אידוי (רצוי מבמבוק) כ-25 דקות. מצננים ושומרים במקרר עד שבוע.