החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
משרים את הפטריות בציר או במים רותחים עם סוכר חום למשך 15 דקות.
2
חורצים את הנתח בכמה מקומות וטומנים בתוכו את שיני השום החצויות. מעסים אותו במלח ופלפל גרוס.
3
מחממים סיר גדול (שמתאים גם לתנור) עם שמן ומשחימים היטב את הנתח מכל הצדדים לאט ובלי להתייאש במשך כחצי שעה. מוציאים את הנתח ומכניסים תפוחי אדמה. משחימים אותם כמה דקות ומחזירים את הנתח.
4
מחממים תנור ל-150 מעלות.
5
יוצקים לסיר את מי השריית הפטריות (ללא משקע חולי), קוצצים את הפטריות ומפזרים אותן. מוסיפים את ראש השום החצוי. מכסים ומביאים לרתיחה.
6
מעבירים לתנור ואופים 4 שעות עד שהבשר רך מאוד ושחום.