במתכון הזה מוסיפים עוד שכבת טעמים וארומות מעושנות: נקניקיות בקר וחזה אווז. אפשר להחליף את הנקניקיות בכל נקניק מעושן ואת חזה האווז המעושן — בבייקון.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה:
אופן ההכנה
1
מחממים סיר רחב עם שמן ומטגנים בצל, גזר, סלרי ושום 5 דקות להזהבה קלה. מוסיפים בשר טחון ומטגנים 5 דקות תוך כדי שמפוררים אותו עם כף עץ עד שצבעו משתנה.
2
מוסיפים את שאר החומרים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את הלהבה, מכסים ומבשלים שעה וחצי-שעתיים או עד שהשעועית רכה מאוד.
3
מגישים עם כוסברה טרייה קצוצה, מעט שמנת חמוצה ופלפל חריף. שומרים 4 ימים במקרר.