מתכון

קוביות פאדג' קרמל וקפה

חטיפים קטנים ומתוקים שעשויים משתי שכבות עשירות המאזנות זו את זו

10,799 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוגוסט 2019
קוביות פאדג' קרמל וקפה של רות אוליבר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
קוביות פאדג' קרמל וקפה של רות אוליבר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

אם לא מתחשק לכם לחכות עד שהשכבה הראשונה תתמצק, אפשר להכין את שני הטעמים בשתי תבניות נפרדות ורק לארוז אותם יחד.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לפאדג' קרמל

לפאדג' קפה

אופן ההכנה

מכינים פאדג' קרמל

1

ממיסים מרשמלו וחמאה על בן מארי. מוסיפים שוקולד לבן ומערבבים עד שהוא נמס לגמרי. מוסיפים ריבת חלב ומערבבים היטב.

2

יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים למקפיא לשעה עד שהתערובת מתייצבת לגמרי.

מכינים פאדג' קפה

3

ממיסים מרשמלו וחמאה על בן מארי. מוסיפים שוקולד לבן ומערבבים עד שהוא נמס לגמרי. מוסיפים קפה נמס וחלב מרוכז ומערבבים לקבלת תערובת אחידה.

4

יוצקים את התערובת על פאדג' הקרמל הקפוא, משטחים ומעבירים למקפיא לשעתיים להתייצבות.

5

חותכים לקוביות בגודל 3-2 ס"מ. שומרים עד חודש במקרר.