בקומפוט של מיכל לא תמצאו פירות עייפים ודהויים. הם עוברים רק חליטה קצרה ולכן שומרים על מרקמם הנגיס וצבעם הבוהק. את הקומפוט מעשיר סירופ תבלינים, ששומר על רעננות המנה.
שימו לב הקומפוט דורש צינון של 6 שעות לפחות.
הצעת הגשה: מיכל מציעה להגיש את הקומפוט בכלים אישיים עם כדור גלידת וניל או סורבה קוקוס-לימון.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מביאים מים, סוכר ותבלינים לרתיחה בסיר גדול על להבה בינונית. מוסיפים לסירופ החם תפוחים ואגסים ומבשלים 5 דקות.
2
מצננים 30 דקות ומוסיפים אפרסמונים. מצננים את הסירופ לחלוטין.
3
מוסיפים קיווי, קרמבולה, ענבים ותותים.
4
מעבירים למקרר למשך 6 שעות לפחות. מגישים באותו יום.