לא מצאתם קייל? אפשר להכין את המנה גם עם מנגולד או תרד תורכי.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים מחבת עם 3-2 כפות שמן זית ומניחים בה בעדינות כמה עלי קייל, זרעי כמון, שום וקליפת לימון. נותנים לתכולת המחבת לרחוש 2 דקות עד שהעלים מתכווצים מעט. הופכים את העלים בעדינות בעזרת מלקחיים (לא מערבבים ולא מקפיצים) ודוחפים אותם לצידי המחבת. מוסיפים עוד כמה עלים וחוזרים על הפעולה עד שמסיימים עם כל העלים.
2
מתבלים במלח, פלפל שחור ומיץ לימון ומגישים מייד.