החומרים טבלת מידות ומשקלות
לרוטב
אופן ההכנה
מכינים את הקציצות
1
מערבבים את חומרי הקציצות לתערובת אחידה. יוצרים קציצות עגולות בקוטר 4 ס"מ, מכסים ומקררים שעה.
2
מחממים שמן רדוד במחבת, מטגנים את הקציצות 4-3 דקות להזהבה משני הצדדים ומוציאים לנייר סופג.
מכינים את הרוטב ומבשלים
3
מטגנים בצל בסיר עם שמן 10-8 דקות להזהבה. מוסיפים לימונים פרסיים, כורכום, מלח, פלפל שחור ומים ומביאים לרתיחה.
4
מוסיפים את הקציצות לסיר הרוטב, מכסים ומבשלים 20 דקות על להבה נמוכה עד שהקציצות נצבעות בצהוב והרוטב מסמיך. אם צריך, מוסיפים עוד מים רותחים.