חשוב מאוד לסחוט את הקישואים והבצלים כדי שהקציצות לא יתפרקו. כדאי לטגן קציצה בודדת לניסיון – אם היא מתפרקת או המרקם לא מספיק מוצק מוסיפים עוד כף פירורי לחם.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
סוחטים היטב את הקישואים והבצלים ומעבירים לקערה. מוסיפים את שאר המרכיבים למעט הנענע ומערבבים היטב. מוסיפים מחצית מכמות הנענע, מערבבים וטועמים - מוסיפים נענע, מלח ופלפל לפי הצורך (ייתכן שלא תצטרכו את כל הכמות שבמתכון). יוצרים מהתערובת קציצות בגודל כדורי פינג פונג.
2
מחממים שמן זית במחבת רחבה. מטגנים את הקציצות 3 דקות, הופכים, מכסים את המחבת ומטגנים עוד 3 דקות. אם מטגנים במחזורים מוסיפים כף שמן למחבת לפני הוספת קציצות חדשות.