שימו לב: הקרם זקוק ל-12-8 שעות קירור.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לעיטור (לא חובה)
אופן ההכנה
1
מקציפים שמנת לקצפת יציבה. מנפים פנימה אבקת סוכר ומערבבים בתנועות קיפול עדינות.
2
מערבבים מסקרפונה ואספרסו במטרפה ידנית לקבלת מרקם אוורירי. מוסיפים קצפת בהדרגה בתנועות קיפול עדינות.
3
יוצקים שכבה של קרם לצנצנות (או קעריות) עד חצי הגובה. מפזרים שכבה של פירורי עוגיות ועליהם שכבה שנייה של קרם. מכסים ומאחסנים במקרר לכמה שעות, רצוי לילה, עד להתייצבות.
4
מעטרים בתלתלי שוקולד ועוגיות לוטוס ומגישים.
גיוון: מתבלים את האספרסו בקינמון או בהל.