החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים את הפלאנצ’ה ומשמנים.
2
משחימים בצל קלות, מוסיפים את נתחי הבשר וצולים כ-3 דקות מכל הצדדים. מערבבים ומוסיפים 1/2 כפית מתערובת התיבול ופטרוזיליה.
3
מחממים את הטורטיות על הפלאנצ’ה כדקה מכל צד, כדי לקבל מרקם גמיש.
4
מורחים את הטורטיות בכף טחינה ירוקה, מוסיפים כמחצית מכמות הבשר ופלחי עגבניות. עוטפים בנייר פרגמנט וסוגרים בצדדים כמו סוכרייה, חוצים במרכז ומגישים פתוח לשני חצאים.