מתכון

ראפ שווארמה אנטריקוט

הטורטייה, שהפכה לאוכל רחוב מעודכן בישראל, גורמת לנו להרגיש שאנחנו המצאנו אותה. אם כבר ישראלי, שיהיה עם שווארמה

36,279 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2020
ראפ שווארמה אנטריקוט
ראפ שווארמה אנטריקוט

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים את הפלאנצ’ה ומשמנים.

2

משחימים בצל קלות, מוסיפים את נתחי הבשר וצולים כ-3 דקות מכל הצדדים. מערבבים ומוסיפים 1/2 כפית מתערובת התיבול ופטרוזיליה.

3

מחממים את הטורטיות על הפלאנצ’ה כדקה מכל צד, כדי לקבל מרקם גמיש.

4

מורחים את הטורטיות בכף טחינה ירוקה, מוסיפים כמחצית מכמות הבשר ופלחי עגבניות. עוטפים בנייר פרגמנט וסוגרים בצדדים כמו סוכרייה, חוצים במרכז ומגישים פתוח לשני חצאים.