החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
ממלאים סיר במים, ממליחים ומביאים לרתיחה. מכינים קערת מי קרח. חולטים ברוקולי, זוקיני ושיני שום במים הרותחים 4 דקות, מסננים ומעבירים מיד למי הקרח.
2
מסננים את הירקות, מעבירים למעבד מזון ומעבדים. מוסיפים בהדרגה, תוך כדי טחינה, שמן זית ואחריו גבינת פקורינו.
3
מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן ומסננים.
4
מוסיפים את הפסטה לקרם הברוקולי והזוקיני ומערבבים. מחלקים את הפסטה לצלחות הגשה, מקשטים בפרוסות שומר ומעט צלפים, מזלפים מעל מעט שמן זית ומגישים.
מתוך הספר "געגועים לאיטליה", הוצאה עצמית, 207 עמודים, 84 שקלים. הספר מגיע בגרסה כשרה ובגרסה לא כשרה.