החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבישול
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-160 מעלות. מערבבים דבש, פפריקה ובהראט ומורחים את הפרגיות.
2
מטגנים בצל במחבת עם 1/4 כוס שמן 5 דקות עד לגוון זהוב בהיר. מערבבים את שאר החומרים בקערה גדולה ומוסיפים את הבצל המטוגן. טועמים כדי לוודא שהנוזל מתובל היטב ומעבירים לשקית קוקי. מניחים את הפרגיות המתובלות על האורז וקושרים את השקית.
3
מניחים את השקית בתבנית ומנקבים 4-3 חורים בחלקה העליון. אופים כשעה, מוציאים וממתינים 10 דקות. פותחים ומגישים.
לגיוון
4
ניתן להכין את המנה כמו שמכינים חמין: מכניסים לתנור שחומם ל-100 מעלות ל-8-6 שעות (לילה).
5
ניתן גם להחליף את הפרגיות בשוקיים או בירכיים של עוף.