מתכון

תבית פרגיות בשקית קוקי

אחרי שעה אפייה מתקבל תבשיל עם טעמי חמין העמוקים. אם תאפו במשך לילה שלם בחום נמוך, זה יהיה עוד יותר טעים ומנחם

60,508 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
תבית פרגיות בשקית קוקי. צילום: shutterstock
תבית פרגיות בשקית קוקי. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לבישול

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-160 מעלות. מערבבים דבש, פפריקה ובהראט ומורחים את הפרגיות.

2

מטגנים בצל במחבת עם 1/4 כוס שמן 5 דקות עד לגוון זהוב בהיר. מערבבים את שאר החומרים בקערה גדולה ומוסיפים את הבצל המטוגן. טועמים כדי לוודא שהנוזל מתובל היטב ומעבירים לשקית קוקי. מניחים את הפרגיות המתובלות על האורז וקושרים את השקית.

3

מניחים את השקית בתבנית ומנקבים 4-3 חורים בחלקה העליון. אופים כשעה, מוציאים וממתינים 10 דקות. פותחים ומגישים.

לגיוון

4

ניתן להכין את המנה כמו שמכינים חמין: מכניסים לתנור שחומם ל-100 מעלות ל-8-6 שעות (לילה).

5

ניתן גם להחליף את הפרגיות בשוקיים או בירכיים של עוף.